Logo Wij staan vermeld Logo Protestantse Kerk

P.C.O.B. Afdeling Westvoorne

PCOB Westvoorne is naarstig op zoek naar actieve senioren die het bestuur niet alleen willen ondersteunen, maar tevens bereid zijn de handen uit de mouwen te steken.

De gemiddelde leeftijd van de leden van onze plaatselijke afdeling beweegt zich inmiddels rond de 80 jaar. Het wordt dan ook steeds moeilijker om een actief bestuur op de been te houden, die voor de bijna 200 ouderen de nodige activiteiten organiseert. Deze lopen uiteen van het aanbieden van een spelletjesmiddag, een excursie, het uitnodigen van sprekers met een voor de doelgroep interessant onderwerp, dan wel het organiseren van een jaarlijkse vakantie. Activiteiten die hoog worden gewaardeerd en bijdragen aan het voorkomen van vereenzaming. Daarnaast is ook het ‘omzien naar elkaar’ bij lief en leed een wezenlijke taak die door het bestuur inhoud wordt gegeven.
Helaas is door omstandigheden het aantal bestuursleden zodanig geslonken dat het voor hen haast onmogelijk wordt alle taken inhoud te geven. Deze bestuursleden maken zich dan ook ernstig zorgen wat betreft de toekomst. Laat u hen als actieve senior in de kou staan en realiseert u zich dat wellicht ook voor u eens de tijd komt dat uw levensvreugde afhankelijk wordt van de inzet van anderen? Aarzel niet langer en meld u aan. Wilt u weten welke vacatures er zoal zijn en wat de daarmee samenhangende taak inhoudt?

Neem contact op met Tineke Vriend (tel. 404434 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), dan wel met Nico Hanemaayer, tel. 461239 , e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wellicht weten zij u zo enthousiast te maken dat u zegt: “Ja dat is iets voor mij!”

 

PCOB Westvoorne

Tineke Vriend, secretaris