DOEL

De werkgroep Binding verzorgt de informatie aan de leden en gasten van de Protestantse Gemeente Rockanje, Welkomkerk d.m.v. de website welkomkerk-rockanje.nl als het digitale kerkblad “Binding”.

Het kerkblad wordt 11x per jaar uitgebracht. Eenmaal per jaar wordt het papieren informatieboekje samengesteld en uitgegeven.

Berichten voor de website kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inzendtermijn kopij Binding voor de 14e van iedere maand digitaal bij de redactie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor het kerkblad en het informatieboekje wordt een eigen bijdrage gevraagd.

AANSPREEKPUNT VOOR:

 Website  Corand van Strien  06-41648556
 Binding  Ineke Hensen  06-30874836

HET LAATSTE NIEUWS


 

Of te wel… afscheid nemen doet een beetje pijn...

Dinsdagochtend 17 december 2019 was het zover, de laatste papieren Binding lag op de tafels om gevouwen en geniet te worden. De leden van de werkgroep voelden zich wat ongemakkelijk, zo’n laatste keer en dan te weten dat om 10 uur allen die op een of andere manier bij de Binding betrokken aanwezig zouden zijn voor koffie met...

image001
Nadat alle boekjes in de desbetreffende zakjes waren gestopt, stroomde de zaal vol met 30 personen.

Na eerst verwend te zijn met een heerlijke taart (gemaakt en versierd door Noa en Jacqueline Havelaar)image002


kreeg de voorzitter van de kerkenraad het woord om in een bevlogen ver-haal iedereen hartelijk te danken voor het werk dat door velen jarenlang is verricht.
Wel hield hij de groep voor dat er altijd nog een beroep op hen gedaan kan worden want het infoboekje blijft nog steeds in een papieren versie. Daarna kregen Ria Bagijn en Lia van Luijk (de dames die de Binding jaren-lang door de woelige baren van lettertjesland heen voeren) een attentie. Ook alle medewerkers kregen een ‘bedankbeker’.

image003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat Piet de Ruiter nog nostalgische gedachten uitsprak en Ria Bagijn al haar vouwers en bezorgers bedankte was er nog een gezellig samenzijn onder genot van een kopje koffie, zoals altijd verzorgd door onze geweldige koster Sjaak. Hieronder nog enkele foto’s.

De redactie

image004

image005

image006

image007

De digitale binding staat voor u klaar. Wanneer u dit leest is het u gelukt om de mail te openen, de link aan te klikken en het resultaat te bewonderen. De werkgroep digitale Binding heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om zowel de website als de Binding van de Welkomkerk in een nieuw jasje te steken. De website is qua opzet en kleur veranderd en zo gewijzigd dat het voor de bezoeker eenvoudig is de diverse artikelen aan te klikken en te lezen.
De digitale Binding wordt in Publisher opgezet wat inhield dat de leden weer een hoop nieuwe dingen moesten leren en ontdekken. Het blad is opgeslagen als PDF bestand zodat iedereen die adobe reader op hun computer/laptop/iPad hebben staan, alles kan lezen. Op twee zondagen in december is er na de kerkdienst uitleg gegeven hoe de Binding via de computer wordt geopend. U krijgt via de mail nog stapsgewijs uitleg hoe u deze editie kunt openen, eventueel uitprinten en opslaan.

binding1binding2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

binding4

binding3

Ga naar boven